Geert Kunen

Wandurnen

Wandurnen

Als een dierbare is overleden, is het ook zaak om de juiste urn uit te kiezen. Een urn die bij u en uw dierbare past. Een urn die een glimlach op uw gezicht tovert iedere keer dat u ernaar kijkt. Wandurnen zijn dit soort urnen. Deze urnen kunt u aan een muur ophangen zodat uw dierbare de plek krijgt die het verdient.

Voor persoonlijke wandurnen

Met wandurnen zal uw dierbare nooit uit het hart én oog gaan. De urnen van Geert Kunen worden met de hand geboetseerd van klei en krijgen een bronzen finish voor extra duurzaamheid. Hierdoor kunt u de wandurn zowel binnen als buiten plaatsen. Kijk rond in ons assortiment voor unieke wandurnen. Geen één is hetzelfde doordat alles met de hand wordt gemaakt. Hierdoor zijn er altijd verschillen in kleur, maat of model. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Dan maakt Geert Kunen een wandurn naar uw idee of ontwerp. Een wandurn van Geert Kunen is dan ook uniek in al zijn facetten.

Alle soorten wandurnen zijn mogelijk

Alle wandurnen worden met liefde gefabriceerd door Geert Kunen. Niets is te gek, alles kan. Zorg voor de juiste rustplaats voor uw geliefde. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.
Wandurnen bestellen? Bezoek de webshop voor urnen.

Volwassen urn

UGK051 AT Urn “Mijn lief”

In het donker, wordt mijn hart verlicht

Wandurn
Handgeboetseerde urn uit klei met een duurzame bronsfinish.
Wandurn met waxinelichtje voor binnen.
Afmetingen 25x20x10 cm, inhoud 0,75 liter
Alleen geschikt voor binnen.

Volwassen urn

UGK048 AT Urn “Vrije vlinder”

Een vlinder die straalt in verlichting

Wandurn
Handgeboetseerde urn uit klei met een duurzame bronsfinish.
Wandurn met waxinelichtje voor binnen.
Afmetingen 25x20x10 cm en inhoud 0,75 liter
Alleen geschikt voor binnen.