Geert Kunen

Dieren Urnen

Dierenurnen

Als een huisdier is overleden, is het ook zaak om de juiste urn uit te kiezen. Een urn die bij u en uw huisdier past. Een urn die een glimlach op uw gezicht tovert iedere keer dat u ernaar kijkt.

Voor persoonlijke dierenurnen

Met dierenurnen zal uw huisdier nooit uit het hart én oog gaan. De dierenurnen van Geert Kunen worden met de hand geboetseerd van klei en krijgen een bronzen finish voor extra duurzaamheid. Hierdoor kunt u de urn voor dieren zowel binnen als buiten plaatsen. Kijk rond in ons assortiment voor unieke dierenurnen. Geen één is hetzelfde doordat alles met de hand wordt gemaakt. Hierdoor zijn er altijd verschillen in kleur, maat of model. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Dan maakt Geert Kunen een urn voor uw huisdier naar uw idee of ontwerp. Een dierenurn van Geert Kunen is dan ook uniek in al zijn facetten.

Alle soorten urnen voor dieren zijn mogelijk

Alle dierenurnen worden met liefde gefabriceerd door Geert Kunen. Niets is te gek, alles kan. Zorg voor de juiste rustplaats voor uw huisdier. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.
Dierenurnen bestellen? Bezoek de webshop voor urnen.

Dieren urnen