Geert Kunen

Baby Urnen

Baby urnen

Geert Kunen maakt ook baby urnen. Het verliezen van een kind is de grootste tragedie die een ouder kan overkomen. Voor een blijvende herinnering is er de baby urn. Gemaakt met alle ziel en zaligheid die Geert Kunen in zijn werk kan stoppen. U kunt zowel kiezen voor baby urnen uit het assortiment, maar kunt ook een persoonlijke urn laten maken naar eigen idee of ontwerp.

Ook voor baby urnen op maat

Een urn op maat wordt al binnen twee weken geleverd. U kunt dan alles zelf bepalen. Van maat en kleur tot inscripties en beeltenissen en natuurlijk het ontwerp zelf. Ook kunt u kiezen voor een baby urn met of zonder waxinelichtje. Ook als u alleen een idee heeft, kunt u gerust contact opnemen. Geert Kunen maakt graag de perfecte urn voor u. Alle urnen worden gemaakt van klei en afgemaakt met een bronzen finish. Doordat iedere urn met de hand wordt vervaardigd, is iedere urn uniek.

Met liefde vervaardigd

Geert Kunen stopt een hoop liefde in zijn kunstwerken, dat ziet u ook terug in het uiteindelijke resultaat. Wilt u een baby urn laten vervaardigen door kunstenaar Geert Kunen, maar heeft u nog prangende vragen of wilt u een kijkafspraak maken? Neem dan gerust contact op.
Baby urnen bestellen? Bezoek de website van Geert Kunen.