Over Geert Kunen

 

 

Geert Kunen

is al meer dan veertig jaar kunstenaar. Als autodidact maakt hij kunstwerken uit een diep innerlijk gevoel. Hierdoor krijgt u geen dertien-in-een-dozijn kunstwerk, maar een uniek kunstwerk waar er maar één van is. Zoals ieder mens uniek is, zijn de asurnen van Geert Kunen dat ook.

Met de hand gemaakt

Geert Kunen werkt altijd met klei en boetseert ieder kunstwerk met de twee handen die God hem gegeven heeft. Er wordt gekozen voor klei om de as te laten rusten in de materie waaruit de mens ooit ontstond, namelijk klei. De asurnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Doordat alle urnen met de hand worden gemaakt kunnen er verschillen optreden in kleur, model of maat.

Asurnen zoals ú het wilt

Natuurlijk kunt u kiezen voor asurnen die reeds in het assortiment zijn, maar u kunt ook een persoonlijke asurn laten maken naar eigen ontwerp. Wellicht heeft u immers al een idee voor een asurn voor uw dierbare. Geert Kunen gaat aan de slag met het idee of het ontwerp en maakt daar een passende urn bij. Zodat u een blijvende herinnering heeft aan uw dierbare.

Neem gerust contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over prijzen en verzending kunt u gerust contact opnemen.

U kunt ook (telefonisch) een afspraak maken om de galerie in Belfeld te bezoeken.

Geert Kunen