Geert Kunen

Duo urnen

Duo urnen

Wilt u een urn waar u twee dierbaren in kunt doen zodat zij voor eeuwig aan elkaar verbonden blijven? Bij twee geliefden, bijvoorbeeld ouders, is dat de manier om uw dierbaren te eren en te blijven herinneren. Voor een blijvende herinnering zijn er de duo urnen. Laat een stel voor eeuwig samen blijven. In het leven, maar ook in het hiernamaals.

Voor zowel binnen als buiten

Een duo urn heeft twee compartimenten. Een uitstekende keuze als u bijvoorbeeld uw ouders samen in een urn wilt. De duo urnen worden handgemaakt van klei en worden voorzien van een bronzen finish. Niet alleen voor de esthetische waarde, maar ook voor extra duurzaamheid. De urnen van Geert Kunen kan dan ook zowel binnen als buiten worden geplaatst zonder dat de duo urn schade oploopt. Dat maken de duo urnen van Geert Kunen dan ook uniek.

Ook voor duo urnen naar eigen ontwerp

Wat de duo urnen van Geert Kunen nog unieker maken is dat u zowel kunt kiezen voor een bestaande urn uit het assortiment, maar ook voor een persoonlijk ontwerp. U kunt een eigen ontwerp of idee aandragen en Geert Kunen maakt daar vervolgens een passend ontwerp bij. Meer weten over de duo urnen van Geert Kunen? Neem dan gerust contact op.
Duo urnen bestellen? Bestel ze in de webshop.