Geert Kunen

Middelgrote Urnen

Middelgrote urnen

Als er een adolescent of kind is overleden zijn middelgrote urnen de beste urnen beschikbaar. Deze zijn een slag kleiner dan volwassenen urnen en een slag groter dan mini urnen. De urnen van Geert Kunen worden met liefde gemaakt en dat ziet u ook terug in het kunstwerk. Geen standaard urn, maar een urn met ziel. Een urn die een blijvende herinnering vormt.

Ook voor persoonlijke urnen

Geert Kunen heeft altijd een assortiment aan middelgrote urnen klaarstaan voor verzending. Kijkt u gerust rond in het assortiment om te zien of de juiste urn er voor u bijzit. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u ook opteren voor een persoonlijke urn. Geert Kunen maakt namelijk ook urnen in opdracht. Heeft u al een idee of ontwerp voor een urn? Neem dan gerust contact op en Geert Kunen maakt een passende urn. Zo kunt u ook inscripties of beeltenissen in de urn laten verwerken.

Alles is mogelijk

De keramische middelgrote urnen worden gemaakt van klei en voorzien van een bronzen finish. Zo kunt u de urn ook buiten neerzetten. Ook zijn er urnen met een waxinelichtje. Wilt u meer weten over de urnen van Geert Kunen? Aarzel dan niet en neem contact op.
Middelgrote urnen bestellen? Bezoek dan onze webshop.

Urnen middelgroot