Geert Kunen

Showroom

Showroom

Natuurlijk kunt u een urn bestellen in onze webshop, maar u kunt natuurlijk ook de showroom van Geert Kunen bezoeken. In het atelier staan altijd keramische urnen tentoongesteld. Bij een bezoek aan de showroom in Belfeld-Venlo kunt u ook meteen uw eigen idee of ontwerp voor een keramische urn laten zien. Maak voor een bezoek aan de showroom wel eerst een (telefonische) afspraak. Op die manier kunnen wij u genoeg tijd en aandacht garanderen.

Bij het maken van een keuze voor een keramische urn dient u natuurlijk niet over één nacht ijs te gaan. Er zijn vele urnen om uit te kiezen. Bekijk daarom het aanbod eerst met eigen ogen. Geert Kunen maakt iedere keramische urn met de hand van klei en dat maakt iedere urn uniek. Er zijn immers altijd verschillen in kleur, maat of model. Ook kunt u een eigen ontwerp of idee aandragen waar Geert Kunen vervolgens mee aan de slag gaat.

Openingstijden showroom:

Ma t/m vrijdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Heeft u interesse in een keramische urn van Geert Kunen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een afspraak in de showroom. Bel naar 06-21887919 of e-mail.

Keramische urn nodig? Bezoek de showroom van Geert Kunen?

Showroom Geert Kunen
Showroom Geert Kunen